SBCSystem

Det er med stor glæde og stolthed vi kan præsentere vores nyudviklede prøvetagningsvogn SBCSystem.

SBCSystem står for Safety Blood Cart System, og vognen indeholder labelrobotten HENm fra vores sydkoreanske leverandør Energium.

SBCSystem er utrolig letkørende, den er smallere, og kun en smule længere, end de prøvetagningsvogne, som ellers er på markedet.

 

SBCSystem står for Safety Blood Cart System, og vognen indeholder labelrobotten HENm fra vores sydkoreanske leverandør Energium.

 

Selvkørende - SBCSystemDrive

 

SBCSystem er et modulsystem, så den fås som en basismodel, og herudfra har man mange muligheder for tilføjelser for at udforme en vogn som svarer til den enkelte afdelings behov.

De nye, store sygehuse giver f.eks. prøvetagere en ny udfordring, da der bruges meget tid på at komme fra én opgave til en anden – måske fra den ene ende af sygehuset til den anden …

Derfor fås SBCSystem nu også som en “Drive”-model, hvor en ståplade inkl. bremse er monteret på vognen, og et solidt selvkørende hjul er monteret under vognen, og dette styres meget nemt via håndtaget.

 

Software

 

Ud fra et PhD forskningsprojekt har vi udviklet et prøvetagningssoftware, så man kan se alle rekvisitionerne til afdelingerne.

Rekvisitionerne håndteres herinde, så patienter eller afdelinger tildeles til hver enkelt prøvetager.