Holter monitorering

Analysering af Holter og Event monitoreringer på kardiologiske klinikker og ambulatorier

HaemoMedtec ApS tilbyder at hjælpe kardiologiske klinikker og ambulatorier med analysering og rapportering af Holter og Event monitoreringer.
Afdelingerne kan frit få Holter-optagere, elektroder og poser stillet til rådighed. Alternativt kan eget udstyr anvendes.

Holter- og Eventanalyser/-rapporter fra HaemoMedtec ApS kan anvendes som et supplement i perioder med travlhed, eller vi kan tage os af alle analyser, hvis afdelingen ønsker det. Løsningen er fleksibel og afdelingerne bestemmer selv, hvor stort et antal de har behov for at supplere med, fra dag til dag. 

 

Analyser og rapporter udføres af vores samarbejdspartner gennem de sidste 12 år, Fysiologic ECG Services i Holland. Firmaet har over 40 års erfaring med Holter og Event monitorering, analysering og rapportering, og deres EKG-teknikere og kardiologer er specialuddannede indenfor feltet. 

holters

Der er tid at spare …

Afdelingen opstarter selv patientens Holter eller Event monitorering med udstyr fra HaemoMedtec ApS, eller med afdelingens eget udstyr.

Når optagelsen er færdig, indlæses denne og sendes via en sikker forbindelse til Fysiologic.

Afdelingen modtager en gennemarbejdet rapport med resultatet fra Patientens optagelse 48 – 72 timer efter denne er indlæst.

 

Patienten udfylder en dagbog med symptomer og aktiviteter i de dage optagelsen foregår. Anvendes udstyr fra Fysiologic, kan denne udfyldes via en dagbogs app. 

Holter monitorering – flere kombinationsmuligheder med optagelser og rapporter

Holteroptagelser kan foregå over 1, 2, 3 eller 5 dage og
Eventoptagelser.

Ved Eventoptagelser bliver den fulde optagelse analyseret.

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte os på telefon 53501516 eller skrive til info@haemomedtec.dk, ved interessere i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med Holter- og Eventoptagelser, udstyr, analyser og rapporter.