Holter monitorering

Udstyr til måling af hjerterytme

Ved Holter monitorering måles EKG i længere perioder. Langtidsovervågning på denne måde bruges normalt når det skal undersøges, om patienten har en rytmeforstyrrelse og hvor stort omfanget af denne er. 

Vores service gør det lettere for både patienten – og ikke mindst personalet på hospitalet og i den almene lægepraksis – at lave Holter monitorering. Personalet skal nemlig ikke længere bruge tid på selv at analysere målingerne. I en presset hverdag kan den tid bruges til at løse andre ressourcekrævende opgaver.

Har du et spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores Holter monitorering?

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 5350 1516 eller sende en e-mail til info@haemomedtec.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

holters

Der er tid at spare …

Optagelsen sker vha. en lille optager, som patienten bærer i en pose under hele optagelsen.

Alle elektroderne med påsat kabel er pakket som et samlet sæt til engangsbrug.

Når patienten kommer tilbage med apparatet, kobles det til internettet via PC og data sendes automatisk til analysecentret Fysiologic i Holland, der har mere end 40 års erfaring med EKG-service.

I forvejen er alle relevante oplysninger om patienten såsom indikationer, kendt medicin osv. lagt ind i patientens profil.

Holter monitorering – flere kombinationsmuligheder med optagelser og rapporter

Der kan vælges mellem 1-, 2- eller 3-dages Holteroptagelser og mht. Eventoptagelser er der mulighed for 7 eller 14 dages optagelser.

Eventoptagelsen bliver komplet analyseret – dvs. hele optagelsen bliver tjekket og ikke kun hvis der er trykket på Event-knappen undervejs …