Børsen Gazelle 2021

15. oktober 2021 I mandags modtog vi et brev fra Børsen med det flotte budskab! Vi er meget stolte af at være en Børsen Gazelle-virksomhed, og som der står i brevet: ”… at blive gazelle i 2021 har krævet en præstation ud over det sædvanlige. Da coronakrisen ramte, kom landets virksomheder for alvor i modvind. Men hvor mange gik i stå, løb årets gazeller videre – I omstillede jer og formåede fortsat at skabe vækst. Derfor kan I i dag kalde jer Børsen Gazelle 2021.” Vi er stolte og også ydmyge over det resultat, vi har opnået – stolte og taknemmelige for vores gode medarbejdere, som har været åbne og modtagelige for vores idéer – som i første omgang ofte bliver opfattet som lidt skøre. På trods af det har alle været utroligt ivrige og omstillingsparate, hvilket har været en stor medvirkende årsag til resultatet – ikke mindst under Corona-krisen … Kåringen er ikke én man kan indstilles eller udvælges til. Den beror ene og alene på resultater, og derfor er det noget vi føler vi kan være meget stolte af. Det har nogle gange krævet blod, sved og tårer at nå hertil, men vi fortsætter ufortrødent og håber at vi fortsat kan være med til at løfte dansk erhvervsliv.