Coronavirus Hurtigtest

Få svar på en Coronatest på kun 20 min. 

Undgå at gå glip af vigtige begivenheder fordi du er i tvivl om du er smittet af Coronavirus. Covid19-testen kan give svar på om man er positiv eller negativ på kun 20 min., hvilket vi tilbyder til både private og erhverv.

Der testes for antigener og antistoffer

Testningen foregår ved at teste for både antigener (Ag test) og antistoffer (IgM/IgG Test). Det kræver kun en næsepodning og derefter et prik i fingeren, hvor der tages én enkelt dråbe blod. 

Antigener er fragmenter af virus (i dette tilfælde af Coronavirus), dog falder antigentallet gennem sygdomsfasen (se grafen).
Antistoffer er en del af kroppens immunforsvar, som bekæmper fremmede organismer, såsom virus. Antistofferne udvikles i kroppen senere i sygdomsfasen, og kan fortælle om man tidligere har været smittet med Coronavirus. 

 

Ved nærmere interesse

Hurtigtesten tilbyder vi både til private og erhverv.

Priser

 • 1 test = 510 DKK inkl. moms
  (vælg mellem antigen eller antistof)
 • Begge test = 650 DKK inkl. moms
  (både antigen og antistof)


Firmaordning kan indgås.

Tider

Man kan booke testtider mandag – fredag fra kl. 8.30 – 15.30.
Tidsbestilling foregår mandag – fredag fra kl. 8.00 – 16.00 på tlf. 5350 1516.

Bemærk at der kun modtages tidsbestilling og foretages tests på hverdage.

Husstande eller personer, som har været i tæt kontakt kan testes sammen, dog max 4 pr. booking.

Testen foregår hos os på adressen Industrivej 24, 7430 Ikast og udføres af autoriseret sundhedspersonale.

Vil du booke en tid eller har spørgsmål om hurtigtesten, er du velkommen til at ringe på telefon 5350 1516 (8.00 – 16.00 hverdage).

Vi ser frem til at høre fra dig

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor sikker er HaemoMedtecs Covid19-tests?
  Vores tests er fuldt på højde med statens test, hvilket også kan ses på vores tests statistikker, som er sammenlignet med samme teknik som staten benytter sig af.

 • Hvor lang tid skal der gå før jeg kan testes?
  For antigentesten skal der gå mindst 2 døgn fra smittetidspunkt til test. Antistoftesten kan tages med det samme.

 • Kan man benytte testen til at forsikre fx. flyselskaber, grænsekontroller og andre institutioner om, at man er Corona-negativ?
  Hos HaemoMedtec får man et testbevis efter endt test, der beskriver hvilke test man har fået foretaget og de tilhørende testresultater. Vores erfaring er at dette testbevis er validt for langt de fleste institutioner; dog kan vi ikke garantere at alle institutioner godtager testbeviset som tilstrækkelig evidens for at man er negativ.

 • Hvad hvis jeg bliver testet positiv hos HaemoMedtec?
  Det er vigtigt at du kontakter din egen læge i tilfælde af at du bliver testet positiv hos os. Der skal altid foretages en kontroltest efter man er testet positiv, og denne kontroltest udføres ikke hos os.

 • Hvor mange kan man testes af gangen?
  Husstande og personer i tæt kontakt kan komme og blive testet som gruppe, på samme tid.

 • Hvad betyder sensitivitet og specificitet?
  Sensitiviteten fortæller hvor mange der reelt set er positiv med Coronavirus, der bliver opfanget af testen, som positive. Specificiteten fortæller hvor mange der reelt set er negative med Coronavirus (altså raske), som bliver opfanget af testen som negative. Videnskabeligt set er det umuligt at få disse værdier på 100%